top of page
alta qualitร  stampa-colori-13cm_x_5cm.png

Albania ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ฑ

Të nderuar partnerë,


Është kënaqësi dhe nder që përmes kësaj pune mund të prezantoj përditësimin e faqes zyrtare të internetit të trupit tonë profesional

kemi mundësinë dhe kënaqësinë të hyjmë më poshtë
Titulli;
Drejtoria Ndërkombëtare e Shëndetit ODM
axhenda e ngjarjeve ndërkombëtare:

Prezantimi i figurës suaj profesionale dhe aktiviteteve tuaja profesionale në lidhje me terapinë e masazhit, mjekësinë manuale dhe fizike, terapitë në fushën e mjekësisë plotësuese dhe holistike, estetikës dhe kozmetologjisë profesionale.

> Adresa profesionale e kompletuar me gjeolokacion 3D dhe kontakte me akses të drejtpërdrejtë në hipertekst,
> Profili profesional i kompletuar me fletë të dhënash teknike, autobiografi, Curriculum Vitae, fotogaleri të certifikatave të studimit, fotogaleri profesionale, lidhje të videove tuaja profesionale (të përfshira edhe në kanalin tonë You Tube dhe rrjetin social)
> Organizimi i kurseve të formimit profesional bazë dhe të specializuar
> Organizimi i konferencave, seminareve, seminareve
> Organizimi i ngjarjeve ndërkulturore kombëtare dhe ndërkombëtare

Ky drejtori është i rezervuar vetëm për partnerët ndërkombëtarë të ODM, për institucionet e formimit profesional me marrëveshje, dhe për mësuesit dhe drejtorët që janë të akredituar dhe veprojnë në shkollat โ€‹โ€‹partnere, ose si profesionistë të pavarur.
Të gjitha informacionet bazë do t'i gjeni në faqen/blogun tonë ndërkombëtar
https://www.odmclub.ch/  
dhe në veçanti në lidhjen specifike kushtuar avantazheve dhe përfitimeve që fitohen me pranimin në Bordin tonë Ndërkombëtar të Shoqatës së Terapistëve të Masazhit
https://www.odmclub.ch/single-post/benefits-of-being-an-odm-international-therapist-member-and-concrete-offer-of-our-consulting-service

bottom of page